Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

VESTE INGROZITOARE! Regina a decedat, se incearca ascunderea decesului!

Veste ingrozitoare pentru toata lumea, anuntul s-a publicat pe reteaua de socializare Twitter, relateaza www.evz.ro.

Toata lumea a fost socata de aceasta stire teribila, cum ca regina Elisabeta a murit, conform jurnalistilor de la The Sun, aceasta stire a fost falsa, dar foarte bine a fost pusa in scena, pentru a minti toata Anglia.

Aceasta stire falsa a pornit de la o televiziune BBC, in care cineva a postat anuntul ca regina Elisabeta a II-a a murit.

 

Falsa ştire a apărut joi seara, iar până la infirmarea oficială a teribilei veşti, a apărut şi o teorie a conspiraţiei, conform căreia presa britanică făcea totul pentru a ţine sub control vestea neagră.

Zvonurile au mers atât de departe, încât existau chiar mărturii despre angajaţi BBC îmbrăcaţi în negru, gata de funeralii. O persoană a declarat chiar că a văzut o echipă de la BBC stationată deja la Buckingham Palace.

Reporterul BBC, Rory Cellan-Jones, a lămurit situaţia vineri dimineaţa şi a descris zvonurile de pe Twitter ca fiind unele create de nişte „nebuni”.

De asemenea, purtătorul de cuvânt de la Buckingham Palace, a declarat că Elisabeta a II-a „îşi continuă recuperarea în urma unei răceli severe”.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *