Extern

Veste ingrozitoare! Romanii din Marea Britanie vor fi trimisi in Romania obligatoriu, nu mai vor imigranti romanii, ci vor sa angajeze..

Veste ingrijoratoare pentru romanii care muncesc in Marea Britanie, acestia vor fi trimisi acasa pentru simplu fapt ca straini vor ca muncile sa le faca roboti si nu imigranti romanii, relateaza jurnalmm.ro.

Andrea Leadsom, secretar pentru Mediu, Alimente şi Afaceri rurale in Guvernul britanic, a sugerat că munca imigranţilor est-europeni din Marea Britanie ar putea fi înlocuită de roboţi.

Andrea Leadsom a spus agricultorilor britanici ca doreste ca tehnologia sa avanseze incat sa poate roboti munci pentru UE.

„Nu trebuie să uităm că un factor motivant-cheie din spatele votului de a părăsi UE a fost de a controla imigrația”, a spus ea.

„Ea a mai afimat că a călătorit în afara Marii Britanii şi a văzut cum multe din noile tehnologii completază munca oamenilor în agricultură, iar acest proces este adoptat de un număr tot mai mare de fermie.

În Spania exista masini automate care culeg căpşune, în Statele Unite există maşini care aspiră merele din pom, iar în Marea Britanie maşinile hrănesc şi mulg vacile”, notează The Guardian.

Publicaţia mai spune că nu doar din cauza Brexit-ului e nevoie de mai mulţi roboţi în agricultură, dar şi din cauza faptului că fermierii vor fi obligaţi în acest an să crească salariul minim pe care îl plătesc.

Cei mai mulţi muncitori din fermele britanice provin din Europa de Est.

 

Citeste si...