Actualitate

VESTE ORIBILA! Medicii i-au mai dat cateva zile de trait la Denisa Manelista, artista este in stare critica!

VESTE ORIBILA! Medicii i-au mai dat cateva zile de trait la Denisa Manelista, artista este in stare critica!Veste dureroasa pentru toti fanii artistei, Denisa Raducu trece printr-un moment dramatic din viata ei, medicii i-au mai dat cateva zile de trait, relateaza www.cancan.ro.

Artista spera sa invinga boala, deoarece lupta chiar daca aceasta este intr-o stare critica in acest moment.

Dacă în prezent lucrurile stau ceva mai bine pentru Denisa, pentru că aşteaptă veşti atât din Cuba, cât şi din Israel (citeşte AICI mai multe), la început, când a fost diagnosticată, medicii români erau ceva mai rezervaţi. Asta deoarece cântăreţei de manele i s-au dat, în ţară, doar trei zile de trăit, atunci când a fost prima dată internată în spital.

Vestea cea mai rea este ca artista nu raspunde la tratamentul care ii s-a administrat, iar verdictul medicilor este unul rau negativ.

Denisa Răducu are pe masă două oferte de tratament, iar familia este deschisă spre ambele.

După ce Anamaria Prodan s-a oferit să o ducă pe artistă în Cuba pentru a încerca să o scape de cumplita maladie cu care se luptă de două luni, Israela Vodovoz s-a oferit să o ducă în Israel, la medicul care a scăpat-o pe ea de cancer.

 

Citeste si...