Publicitate
Actualitate

Veste rea! Angela Markel face declaratii soc: „Toti romanii vor fi expulzati din Germania, alaturi de celelalti solicitanti de azil, mai bine imigranti decat romani!

Publicitate

Veste rea! Angela Markel face declaratii soc: “Toti romanii vor fi expulzati din Germania, alaturi de celelalti solicitanti de azil, mai bine imigranti decat romani!Nou proiect dur al Angelei Markel care urmeaza sa fie adoptat, conform Agerpres, acest proiect dur ii vizeaza pe toti romanii care sunt in Germania, toti romanii vor fi expulzati, Ministrul de Interne german prefera imigantii decat romanii, relateaza www.alternativenews.ro.

Statuk german se grabeste pentru a urgenta acest demers de a scoate toti romanii afara din tara, deoarece foarte multi romanii sunt stabiliti in Germania datorita unui ajutor social si cerand locuri de azil, atat si cetatenii altor tari.

Publicitate

Cancelara Germaniei tradeaza orice declaratie la adresa Romaniei, deoarece nu este deacord sa intre romanii in spatiul Schengen.

Germania este tara care are cei mai multi refugiati, incat noul proiect este oficial pentru a indeparta cetatenii straini.

 

Publicitate

Citeste si...