Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Veste rea pentru locatari de bloc. Amenzile pentru galagie s-a marit!

Veste rea pentru locatari de bloc. Amenzile pentru galagie s-a marit!O veste rea pentru toti locatari de bloc, adica s-a terminat cu galagia, deoarece amenzile sunt drastice pentru cei cu petreceri s-au certuri, relateaza observator.tv.

Amenda va ajunge pana la 6.000 de lei, sau cei care nu vor plati, vor fi trimisi la munca pentru folosul comunitatii.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române: „Există şi posibilitatea ca poliţiştii să aplice un avertisment, dacă persoanele reclamate nu aveau muzica chiar atât de tare, nu au reuşit să aprecieze volumul sau nu era într-adevăr o situaţie de deranjat ordinea publică.

Dacă persoana din interiorul locuinţei nu cooperează, poliţiştii fac demersuri pentru identificare, invitarea ei la secţia de poliţie şi luarea măsurilor legale

E dificil să-ţi împaci toţi vecinii, spun mulţi români. 

Cei amendaţi ar putea umple sălile de judecată pentru că legea nu stabileşte clar ce înseamnă „zgomot de intensitate mare”.

Adrian Cuculis, avocat: „Legea nu ne vorbeşte despre anumiţi decibeli pe care noi să-i folosim în imobil, motiv pentru care nici poliţiştii nu pot să măsoare decibelii.

De aceea spun că vom avea o practică neunitară.

Unele instanţe pot să constate că simpla constatare a poliţiştilor nu e suficientă, în condiţiile în care nu există şi un mijloc tehnic care să constate efectiv că s-au depăşit anumiţi decibeli”.

 

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *