Actualitate

Veste rea pentru romanii! Theresa May va limita straini in Marea Britanie dupa Brexit, scopul acesteia este sa trimita toti romanii acasa!

Veste rea pentru romanii! Theresa May va limita straini in Marea Britanie dupa Brexit, scopul acesteia este sa trimita toti romanii acasa!Theresa May a facut anuntul ieri dupa amiaza, ca va lua masuri contra tuturor imigrantilor straini care sunt stabiliti in Marea Britanie s-au lucreaza, dupa iesirea din UE va limita toti imigranti in Regatul Unit, relateaza www.libertatea.ro.

Premierul britanic a promis că va reduce rata netă a migraţiei 100.000 de persoane pe an, lucrur care nu s-a mia întâmplat în ultimii 20 de ani, aceasta fiind de 273,000 în septembrie 2016.

Rata netă a imigrației reprezintă diferența dintre numărul celor care se mută într-o țară și cei care o părăsesc.

 

Theresa May, care spune că va fi “o femeie a naibii de dificilă” în negocierile privind Brexit, susține că prezența unui număr mare de imigranți distruge coeziunea comunităților.

Liderii țărilor UE au anunțat că prioritatea negocierilor pentru Brexit este protejarea intereselor cetăţenilor europeni care locuiesc pe teritoriul britanic.

De asemenea, aceștia susţin că sunt pregătiți să facă o ”ofertă corectă” britanicilor din UE, dacă există măsuri reciproce pentru europenii din Marea Britanie.

 

Citeste si...