Actualitate

VESTE SOC! Cheloo, solistul Parazitii, a primit o condamnare de 2 ani de inchisoare pentru trafic de droguri!

VESTE SOC! Cheloo, solistul Parazitii, a primit o condamnare de 2 ani de inchisoare pentru trafic de droguri!Veste soc pentru toti fanii solistului Cheloo din trupa Parazitii, acesta a primit o condamnare de doi ani cu inchisoare, astazi s-a dat sentinta finala, acuzat pentru trafic de droguri in vederea consumului propriu, relateaza actualmm.ro.

Decizia inca nu este definitiva, Tribunalul din Prahova a decis pana in acest moment o pedeapsa cu doi ani cu suspendare artistului.

„Potrivit sentinţei, magistraţii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi 180 de zile amendă penală”, conform Mediafax.

Termenul de încercare a fost stabilit la patru ani, iar cuantumul amenzii cerute de procurorii DIICOT în sala de judecată a fost de 4.500 de lei.

În faţa judecătorilor, solistul a declarat că menţine acordul.

După semnarea acordului, întrebat de jurnalişti dacă acest dosar îi pătează imaginea publică, solistul a declarat că ”imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană”.

Surse judiciare au declarat că a avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziţii însoţit de avocat şi procurori, iar în urma acestei negocieri a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei iar Cheloo l-a semnat.

 

Citeste si...