Actualitate

VESTE SOC! Divortul dintre Marea Britanie si UE nu mai permite zborurile cu avionul in Europa, doar daca cade de comun acord Marea Britanie cu UE!

VESTE SOC! Divortul dintre Marea Britanie si UE nu mai permite zborurile cu avionul in Europa, doar daca cade de comun acord Marea Britanie cu UE!Veste rea pentru toti calatori de avion, zborul din Marea Britanie catre UE nu mai este permis, relateaza www.capital.ro.

Zborurie cu avionul comerciale intre Marea Britanie si UE risca sa fie suspendate prin 2019, daca UK nu accepta un nou comun acord aerian, fiind avertizati miercuri de compania aeriana low-cost Ryanair.

„Companiile aeriene din UE au dreptul să zboare spre şi dinspre orice ţară membră a blocului comunitar graţie sistemului ‘cer deschis ‘.

Din cauza Brexitului, Londra va trebui să negocieze un acord bilateral cu UE pentru a permite continuare zborurilor comerciale”, a avertizat Ryanair, conform Agerpres.

„Este îngrijorător să constatăm că guvernul britanic nu pare a avea un plan B pentru a păstra regimul liberalizat de transport aerian cu Europa, în absenţa rămânerii în regimul cer deschis.

Există riscul să nu mai existe zboruri între Marea Britanie şi Europa după luna martie 2019″, a declarat directorul de marketing de la Ryanair, Kenny Jacobs.

 

Citeste si...