Showbiz

VESTE SOC IN SHOWBIZ! Mihaela Radulescu este distrusa, acuzata de furt calificat, si cercetata la Birou de Investigatii Criminale, iata pedeapsa!

VESTE SOC IN SHOWBIZ! Mihaela Radulescu este distrusa, acuzata de furt calificat, si cercetata la Birou de Investigatii Criminale, iata pedeapsa!Soc pentru toti fanii Mihaelei Radulescu, vedeta este acuzata de furt calificat si distrugere de bunuri, vedeta este obligata sa mearga la Politie pentru a raspunde de faptele sale, relateaza www.cancan.ro.

Politia de la Sectia 26 o cerceteaza pe Mihaela Radulescu sub acuzatia de furt calificat, si este asteptata in urmatoarele zile sa dea cu subsenatul la ofiteri Biroului de Investigatii Criminale.

Andrei Dumitrescu Scandalul declansat de vedeta Antenei 1, care i-a atacat, in noaptea de vineri spre sambata, pe angajatii unui cotidian central pe motiv ca acestia o fotografiau fara acordul ei, a ajuns pe masa politistilor Sectiei 26.

Acestia s-au autosesizat din presa si au deschis pe numele Mihaelei Schwartzenberg o ancheta in care iubita lui Dani Otil este suspecta de furt, pe motiv ca ar fi luat ziaristilor un rucsac in care se aflau mai multe accesorii pentru aparatul foto.

Potrivit unor surse din politie, „doamna Schwartzenberg a predat bunurile sustrase abia la aparitia echipajului. Politistii au recuperat prejudiciul si l-au restituit, prin proces verbal de predare-primire, partii vatamate”.

Dosarul Mihaelei Radulescu a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi inregistrat si este asteptat sa se intoarca la Sectia 26 pentru continuarea cercetarilor.

Drept urmare, in zilele ce urmeaza, vedeta de televiziune va fi chemata, oficial, pentru a da explicatii.

„Se fac inca cercetari pentru a stabili exact in ce conditii a fost distrus documentul”, au afirmat surse apropiate anchetei.

Chestionata de agentia Mediafax in legatura cu acuzatiile grave care i se aduc, Mihaela Radulescu a refuzat sa comenteze.

„Eu nu am cunostinte juridice, motiv pentru care va rog sa luati legatura cu avocatul care ma reprezinta. Am incredere in justitia romana”, a spus ea.

 

Citeste si...