Publicitate
Actualitate

VESTE SOC pentru romanii din toate tarile! Fara roaming in Uniunea Europeana, Parlamentul European elimina..

Publicitate

VESTE SOC pentru romanii din toate tarile! Fara roaming in Uniunea Europeana, Parlamentul European elimina..O noua veste soc pentru romanii plecati peste hotare la munca, fara roaming in Uniunea Europeana anunta Parlamentul European, relateaza observator.tv.
Parlamentul European a aprobat joi un acord cu Consiliul UE privind preţurile maxime pe care companiile şi le pot aplica reciproc pentru utilizarea reţelelor, înlăturând ultimul obstacol din calea eliminării complete a tarifelor de roaming în interiorul UE, de la 15 iunie, se arată într-un comunicat al legislativului.

Eliminarea tarifelor de roaming pentru utilizatori, programată pentru 15 iunie 2017, va permite consumatorilor să telefoneze, să trimită SMS-uri şi să folosească date pe mobil atunci când călătoresc în alt stat UE, la acelaşi cost ca acasă.

Publicitate

Este o mare victorie pentru consumatorii europeni.

Putem sărbători acum faptul că de la 15 iunie nu vor mai fi tarife de roaming. Utilizatorii care vor călători prin Europa vor putea verifica emailul, utiliza hărţi, încărca fotografii pe reţelele sociale, vor putea telefona şi trimite SMS-uri acasă fără costuri suplimentare”, a spus raportorul Miapetra Kumpula-Natri.

Limitele mai mici pentru transferul de date ar putea permite consumatorilor UE să acceseze mai multe

 

Publicitate

Citeste si...