Actualitate

VESTE SOC! Theresa May vine cu o decizie pentru romanii din Marea Britanie, vestea rea este pentru cei care vor sa intre in UK, nu pentru cei care deja sunt stabiliti!

VESTE SOC! Theresa May vine cu o decizie pentru romanii din Marea Britanie, vestea rea este pentru cei care vor sa intre in UK, nu pentru cei care deja sunt stabiliti!Veste foarte buna pentru romanii care sunt in acest moment stabiliti in Marea Britanie, vestea rea este pentru cei care vor sa intre in UK, reateaza quizzess.net.

 

Aceasta a declarat că vrea cât mai rapid posibil să garanteze drepturile cetățenilor europeni care trăiesc acum în UK.

BREXIT trebuie să însemne controlul numărului de persoane care sosesc din Europa în Marea Britanie.

Şi este exact ceea ce vom face”.

Cu alte cuvinte, e bine pentru cei care deja se află în UK, e mai puțin bine pentru cei care vor să vină aici!”

 

Cel care ne interesează pe noi, românii din UK, cel mai mult este cel legat de soarta cetățenilor europeni.

Vrem, cât mai rapid posibil, să garantăm drepturile cetăţenilor UE care trăiesc deja în Marea Britanie precum şi drepturile cetăţenilor britanici care trăiesc în ţările UE.

Am spus celorlalţi şefi de state din UE că putem oferi oamenilor această certitudine imediat şi să ajungem acum la un asemenea acord.

Mulţi dintre ei doresc un asemenea acord – cu excepţia unuia sau doi – şi vreau să se ştie că asta rămâne o prioritate importantă pentru Marea Britanie”. Theresa May.

 

Ne vom dori mereu o imigraţie mai ales calificată.

Vom dori mereu o imigraţie europeană şi-i vom primi mereu pe imigranţi ca pe nişte prieteni.

Dar mesajul opiniei publice înainte şi în timpul campaniei pentru referendum a fost clar: BREXIT trebuie să însemne controlul numărului de persoane care sosesc din Europa în Marea Britanie.

Şi este exact ceea ce vom face”. Theresa May.

 

Citeste si...