Actualitate

VESTE SOC! Zeci de parlamentari si 3 ministri sunt sechestrati de oamenii revoltati. ALERTA MAXIMA!

Veste rea, zeci de parlamentari si ministri au fost sechestrati de oamenii revoltati pe guvern, peste 100 de persoane, parlamentari, ministri si ziaristi au fost captivati in cladire peste noua ore, relateaza www.digi24.ro.

Actualizare 12.27: Niciun parlamentar bulgar nu a venit la muncă miercuri dimineaţa, după protestele violente din cursul nopții trecute.

Comisarul european pe justiție, Viviane Reding, a declarat că susține protestele și este alături de „bulgarii care protestează împotriva corupției”.

„Democrațiile moderne și economiile prospere sunt incompatibile cu oligarhia – Bulgaria are nevoie de stabilitate”, a adăugat ea pe contul de Twitter.

Mii de oamenii au iesit consecutiv a 40-a zi, pentru a protesta coruptia care este chiar in gata guvernului din Bulgaria.

Dupa cele noua ore de sechestru in cladire, parlamentarii au iesit pentru a pleca cu autocarul, dar oamenii revoltati a blocat toata zona, au aruncat cu pietre si sticle cu rosi in acestia.

Poliţiştii au intervenit în forţă pentru a face loc autocarului, iar în confruntările ce au urmat au fost rănite mai multe persoane – protestatari, poliţişti şi jurnalişti.

Protestele au izbucnit după ce un controversat magnat media a fost numit şef al Agenţiei Naţionale de Securitate.

Citeste si...