Actualitate

VESTE TRAGICA! Denisa Manelista dusa de urgenta de catre SMURD in stare critica: „Fata ii s-a uscat si picioarele umflate”

VESTE TRAGICA! Denisa Manelista dusa de urgenta de catre SMURD in stare critica: “Fata ii s-a uscat si picioarele umflate”Veste ingrozitoare pentru toti fanii manelistei Denisa, aceasta a fost dusa de catre un echipa SMURD la urgenta in stare critica, relateaza www.cancan.ro.

Denisa Manelista s-a simtit foarte rau in dimineata de miercuri, fiind transferata la spital, unde vestile despre starea de sanatate a artistei nu a fost tocmai buna.

Cântăreaţa este foarte slabă la faţă şi are picioarele umflate.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imagini exclusive cu mama Denisei, Geta, care plângea în hohote, în balconul apartamentului din Berceni al artistei (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Reacţia femeii a venit ca urmare a ultimelor veşti pe care le-a primit din partea medicilor.

Potrivit surselor medicale, artista nu ar mai avea sanse de a trai, deoarece tratamentul aplicat acasa nu a dat rezultate bune deloc

Aceste veşti au devastat-o, pur şi simplu, pe mama artistei.

În disperare de cauză, un apropiat al Denisei a adus, de urgenţă, acasă la artistă, mai multe fiole de albumină umană, o soluţie perfuzabilă care li se administrează persoanelor cărora le cedează ficatul (CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE).

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la blocul din Berceni.

Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital.

Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi.

În schimb, avea picioarele umflate.

Imaginea era, pur şi simplu, horror”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al Denisei.

 

Citeste si...