VESTE TRAGICA pentru cei din PSD! Liviu Dragnea este condamnat la 2 ani de inchisoare!

Veste tragica pentru Liviu Dragnea, acesta a primit condamnarea cu inchisoare cu pana la doi ani, relateaza www.stirilekanald.ro.

„Liviu Dragnea primeste motivarea in dosarul Referendumului, in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. 

Documentul are peste 300 de pagini, in conditiile in care, pe langa Liviu Dragnea, au mai fost judecate alte circa 70 de persoane”, relateaza Digi24.

Judecatorii au decis ca este suficienta pedeapsa cu doi ani de puscarie cu suspendare, pentru simplul fapt ca Liviu Dragnea nu are antecedente.

Magistratii explica si de ce au majorat pedeapsa de la un an la doi ani de inchisoare cu suspendare. Atitudinea fostului secretar general al PSD, de negare a faptelor, pe tot parcursul procesului, este suficient pentru a dispune o pedeapsa mai mare.

Tot odata, liderul din PSD, Liviu Dragnea scos romanii la vot pentru al demite pe Traian Basescu de la presedentie, declara procurorii.

Tot el ar fi pus la punct un sistem national prin care sa stie de cate voturi mai este nevoie pentru a-l debarca de la Cotroceni pe seful statului.