Actualitate

Veste trista! Andreea Esca, probleme de sănătate grave. Cum se tratează vedeta PRO TV!

Veste trista! Andreea Esca, probleme de sănătate grave. Cum se tratează vedeta PRO TV!Vedeta PRO TV, Andreea Esca are mai probleme de sanatate, dupa o lupta grewa cu afectiunea unuia dintre care a cazut victime, zilele astea, relateaza www.fanatik.ro.

Vedeta de la PRO TV, este extrem de racita, iar acest lucru ii da mai batai de cap.

“Noapte bună! Încerc orice, doar să-mi treacă răceala asta #cucapulinoala”, a scris Andreea Esca pe Instagram, iar fanii au ţinut să-i ofere imediat câteva sfaturi pentru a se pune cât mai repede pe picioare.

Andreea Esca a vorbit recent despre plecarea sa de la Pro TV!

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona.

Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă.

Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere.

Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: , aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”, a mărturisit emblema postului PRO TV.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *