Stiri Nationale Si Internationale.

VESTE TRISTA! Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru de la..


Tragedie groaznica in Guvernul Romaniei, doctorul barladeanu Aurel Ionescu Motet, fiind cetatean de onoare al orasului si fondatorul PNL din Vaslui, in 1990, a decedat la varsta de 95 de ani, relateaza evz.ro.

Organizația Partidului Național Liberal Bârlad a primit cu tristețe vestea trecerii în neființã a distinsului doctor și om politic Aurel Ionescu-Moteț, personalitate marcantã a politicii bârladene și vasluiene, președinte de onoare al Partidului Național Liberal Vaslui.

 „Popularitatea imensã de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum și puterea de convingere extraordinarã, au determinat mulți bârladeni, dar și oameni din zona de sud a județului , sã se alãture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democrației în societatea bârlãdeanã și vasluianã.

Medicul s-a stins din viață la Spitalul din Bârlad, unde a profesat peste 50 de ani în secția de obstetrică – ginecologie, aducând pe lume mii de copii. În toată cariera, acesta nu a avut niciun copil decedat la naștere, ceea ce reprezintă o performanță rară”, anunță vremeanoua.ro.

„Avea doar prieteni si niciun dusman”, așa îl descriu apropiații.

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *