Stiri Nationale Si Internationale.

VESTE TRISTA! Gigi Becali la pamant: “3 ani de puscarie”


S-a dezvaluit cu ce se ocupa ginerele lui Gigi Becali, de fapt acesta a fost acuxat de infractiune care se pedepseste la trei ani de inchisoare, relateaza www.cancan.ro.

Tânărul Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului” , cunoscut pentru relațiile lui pasagere cu frumoase domnișoare de oraș, printre care și Daniela Crudu, se pregătește să intre într-una dintre cele mai puternice familii din România. Ultima lui cucerire a fost chiar una dintre fetele lui Gigi Becali, iar lucrurile între ei au evoluat foarte rapid și serios, culminând cu o frumoasă cerere în căsătorie.

Gigi Becali: „Sunt în bucurie de o săptămână”
„Sunt și ei oameni avuți.

E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult.

Sunt în bucurie de o săptămână.

Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia.

Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat recent Gigi Becali. Cât despre ginere, faptul că este înalt… pare să conteze destul de mult pentru latifundiar.

”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit.

E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem.

Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă

Practic, el este acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu aceste mărci deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. Iar legea nu iartă: ”Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte:

a) contrafacerea unei mărci;

b) punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *