Publicitate
Actualitate

VESTE TRISTA pentru fanii Denisei Manelista, aceasta este in stare grava, nu se mai poate face nimic, manelista are aceasi boala ca al Ilenei Ciuculete!

Publicitate

VESTE TRISTA pentru fanii Denisei Manelista, aceasta este in stare grava, nu se mai poate face nimic, manelista are aceasi boala ca al Ilenei Ciuculete!Veste trista pentru fanii manelistei Denisa, aceasta sufera de o boala crunta, de care nu mai poate face nimic in privinta asta, colegii cantaretei sunt socat, deoarece este admirata mult pe plan muzical cat si in viata personala, relateaza www.cancan.ro.

Iubitul manelistei este foarte suparat cand a aflat vestea ca Denisa sufera de aceasta boala de foarte mult timp.

Publicitate

Nicolae a aflat vestea de la vărul manelistei, care este şi impresarul ei şi a spus că nu poate dori nici măcar duşmanilor.

Nu îi vine să creadă că o fată aşa talentată ca ea este foarte bolnavă şi a fost dărămat când a aflat.

Manelistul a mai spus că Denisa a fost la mai mulţi medici şi toţi i-au pus acelaşi diagnostic, nu se mai poate face nimic pentru ea.

„Denisa pare să fie într-o situaţie extrem de delicată, care se pare că suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Este foarte probabil ca ea să aibă probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete”. ( Vezi AICI )

Denisa, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de manele, care susţinea în urmă cu doi ani că era virgină, artista s-a schimbat foarte mult, a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

La 25 de ani, Denisa recunoştea că nu întreţinuse relaţii sexuale şi a încercat să-şi găsească un partener de viaţă pe placul ei şi l-a găsit.

La începutul anului trecut, blonda şi-a deziluzionat admiratorii de sex masculin când a recunoscut că nu mai era singură.

 

Publicitate

Citeste si...