Publicitate
Actualitate

VESTE URIASA! Denisa Manelista este salvata de catre un milionar, acesta are mega-afaceri pe piata imobiliara, acesta ofera un milion de euro sa o salveze!

Publicitate

VESTE URIASA! Denisa Manelista este salvata de catre un milionar, acesta are mega-afaceri pe piata imobiliara, acesta ofera un milion de euro sa o salveze!Veste buna pentru Denisa Manelista, un milionar s-a oferit sa-i salveze viata artistei, acesta ofera un milion de euro daca e posibil si mai mult pentru a plati tot ce trebuie pentru ai salva viata, relateaza www.cancan.ro.

Milionarul a cheltuit pana acuma o avere in analizele si tot ce a trebuit pentru Denisa, acesta nu a stat mult pe ganduri.

Publicitate

Numit „Nasul”, are foarte mare afaceri pe piata imobiliara si este cel mai cunoscut jucator de pe piata, dar si un bun prieten cu manelisti, printre care este Florin Salam si Denisa.

Afaceristul nu a ezitat nici o clipa cand a auzit vestea trista despre artista, si a mers cu ea de urgenta in Viena pentru ai plati cei mai buni doctori.

Nici măcar nu s-a uitat la sumele de bani, însă cadrele medicale i-au anunţat că nu se mai poate face nimic pentru tânăra de doar 27 de ani, în pofida faptului că Viorel a cheltuit o avere pentru tratamentele extrem de costisitoare.

Mai mult decât atât, „Naşul”, cel care deţine inclusiv Monaco Towers din Capitală, i-a asigurat şi un apartament Denisei, dorind să-i ofere tot confortul bunei sale prietene, care este extrem de apropiată de afacerist şi de familia acestuia.

Atunci când s-a aflat că medicii nu-i mai dau nicio şansă Denisei, (citeşte AICI despre măsurile luate de familia cântăreţei) instantaneu au luat legătura cu ea şi cu cei apropiaţi, pentru a oferi banii necesari, însă binefăcătorul maneliştilor i-a asigurat pe toţi că se va ocupa el de absolut tot, fiind dispus  să cheltuie inclusiv un milion de euro, doar-doar va reuşi să îi salveze viaţa Denisei Manelista!

 

Publicitate

Citeste si...