Actualitate

VESTEA ANULUI! Ultima sansa a lui Andreea Mantea, este chemata de urgenta la tribunal!

VESTEA ANULUI! Ultima sansa a lui Andreea Mantea, este chemata de urgenta la tribunal!Andreea Mantea are probleme grave cu Justitia, face ce face dar tot isi mai face cate un proces, in acest moement este tarata in tribunal din cauza firmelor care le avea, in acest moment Andreea Mantea este in fata magistratilor, relateaza spynews.ro.

Vedeta trebuie sa fie in fata judecatortilor pe 14 decembrie, intr-un dosar deschis chiar de ea impotriva Administratiei Finantelor Publice Ilfov.

Desi vedeta a deschis dosar impotriva lor, ea la pierdut, dar nu se opreste aici, este decisa sa contesteze decizia magistratilor de la Judecatoria Cornetu.

În cererea de chemare în judecată, Mantea solicitase suspendarea unei executări silite şi anularea unor documente emise de Fisc.

Problemele au început după ce Andreea Mantea a cumpărat mai multe proprietăţi, între care şi două ferme, una în Buzău, iar alta în Vrancea.

Acestea i-au adus însă numai bătăi de cap, iar bruneta s-a ales cu mai multe procese , fiind nevoită, în final, să se descotorosească de imobilele care i-au adus numai necazuri.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *