Publicitate
Actualitate

Vestii socante din Malaezia! Ionut Gologan romanul condamnat la moarte, a primit sentinta: ”L-am auzit pe el și zicea: `Vai…`”

Publicitate

Vestii socante din Malaezia! Ionut Gologan romanul condamnat la moarte, a primit sentinta: ”L-am auzit pe el și zicea: `Vai…`”Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea din Romania care este cunoscuta si povestind toate intamplarile care le-a prevestit, a venit cu declaratii socante, spunand ca a vorbit cu Ionut Gologan, relateaza spynews.ro.

Românul care a fost condamnat la moarte în Malaysia, Ionuț Gologan, ar fi contactat-o pe Mari Ghiorghiu și i-ar fi transmis un mesaj.

Publicitate

”Copilul acesta merită să trăiască.

Dimineața când m-am trezit am auzit un glas care a spus așa: Ionuț.

Un glas mi-a spus Ionuț Gologan, iar apoi l-am auzit pe el și zicea: `Vai, acum este noapte… s-au apus stelele, dar eu voi dăinui`.

Ionuț era îmbrăcat cu un pulover maro și cu blugi. (…)

Un glas spunea că e stabilită o zi a morții și o zi a privegherii, iar atunci Ionuț stătea cu capul plecat, era gata să-și primească soarta.”, a declarat Maria Ghiorghiu pentru Antena Stars.

 

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare din România.

Ea a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv, dar şi pe cel de la clubul vedetelor, Bamboo.

Ionuţ Gologan a primit pedeapsa cea mai aspră.

A fost prins pe 26 iunie 2012, iar în septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de către prima instanţă la moarte prin spânzurare.

La data de 31 octombrie 2013, decizia instanţei a fost atacată cu apel de către avocatul malaezian angajat de statul român.

Pe 16 februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menţinut sentinţa iniţială.

 

Publicitate

Citeste si...