Publicitate
Social

Vezi ce se întâmplă dacă liniile inimii se aliniază

Publicitate

În ciuda numelui, liniile inimii din palme nu au nimic de-a face cu sănătatea inimii, deși descoperirile pe care le vei afla se poate să te influențeze într-o oarecare măsură.

Să înveți mai multe despre corpul tău și mesajele pe care ți le transmite este foarte important, fie că vrei să afli mai multe despre aceste linii din credința că te influențează fie doar de plăcere și curiozitate.
Linile inimii sunt curbele aflate în partea superioară a fiecărei palme și cei care trăiesc din cititul în palmă sunt în stare să garanteze semnificația lor. Pentru a-ți face o idee mai bună despre cum te influențează în dragoste și viață în general, vezi mai jos cele mai comune trei interpretări ale poziționării acestor linii.

Publicitate

Mâinile fiecăruia sunt diferite, de la amprente până la linii, mâinile spun povești interesante. Există liniile vieții și ale dragostei, cărora cei care trăiesc din cititul în palmă le utilizează lungimea și textura ca să vadă dacă o persoană va avea mai multe relații sau doar una și cât va trăi aceasta. Dacă ești sceptică, ține minte că cititul în palmă este utilizat încă din timpurile lui Aristotel și Alexandru cel Mare, iar în culturile chineză și indiană a reprezentat o parte importantă.

Aliniere perfectă

Lipește-ți palmele astfel încât degetele mici să se atingă și dacă linile inimii se continuă perfect înseamnă că ești o persoană calmă. Mai înseamnă și faptul că ai grijă de cei din jur și că ești un părinte excelent. Cu toate că de obicei ești calmă, nu îți plac schmbările și nu se știe cum poți reacționa dacă ești mult prea stresată.

Dreapta mai sus

Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea stângă asta înseamnă că ești o amantă bună și ești atrasă de acele suflete blânde, statornice și la locul lor. De asemenea, deții o înțelepciune ieșită din comun pentru vârsta pe care o ai. Trăiești viața după un set propriu de reguli bine stabilite, de la care nu te abați niciodată și nu îți prea pasă de părerea celor din jur.

Stânga mai sus

Dacă linia inimi din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreptă, atunci ești o fire independentă și aseritvă, căreia îi plac provocările și care are nevoie de un partener pentru a simți că viața este completă. Cu toate acestea, nu ești genul care să meargă la agățat, ci mai degrabă aștepți să apară sufletul pereche.

Feminis.ro

Publicitate

Citeste si...