Actualitate

Vezi ce spune forma degetului despre tine

Vezi ce spune forma degetului despre tineForma degetelor tale este în strânsă legătură cu personalitatea ta și arată că fiecare om este special.

Gândește-te un pic la cum arată mâinile cuiva și la cum se poartă persoana respectivă, iar dacă vrei să afli mai multe despre tine sau iubitul tău verifică ce formă aveți la degete și vei fi uimită de informațiile pe care le vei afla.

Degetul A

Dacă ai această formă la deget, înseamnă că, de multe ori, ascunzi ceea ce simți pentru a nu-i răni pe alții. Încerci să fii independentă și puternică, lucru care, de cele mai multe ori, îți reușește, pentru că așa te vede lumea. Urăști mincinoșii și încerci mereu să fii sinceră. Câteodată te emoționezi, dar ești oricum mereu predispusă la fapte bune. Ești inimoasă, chiar dacă, uneori, pari foarte dură și câteodată ești prea excentrică.

Degetul B

Ai o stimă de sine destul de scăzută și ți-e greu să-ți faci prieteni, pentru că ești foarte puțin sociabilă. Cu toate acestea, le oferi celor cu care vorbești toată atenția ta și în dragoste ești foarte loială, monogamă chiar. Nu-ți place prea mult să ieși în oraș sau să participi la petreceri, deoarece te concentrezi foarte mult pe îndeplinirea viselor tale și nu-ți este niciodată frică să fii rănită în procesul de îndeplinire a planurilor.

Degetul C

Te numeri printre cei mai emotivi oameni, chiar dacă ți-e destul de ușor să-ți revii după o despărțire și știi să lași trecutul în urmă. Renunți repede la oamenii sau lucrurile care te fac nefericită sau te enervează, pentru că urăști nedreptatea, care te face deseori să reacționezi necugetat. Îți pasă de toți cei din jur și vrei ca toată lumea să fie fericită.

Feminis.ro

Citeste si...