Actualitate

Vicepresedinta Facebook suferă de cancer!

Vicepresedinta Facebook suferă de cancer!Nicola Mendelsohn, vicepreședintele Facebook suferă de cancer incurabil, la vârsta de 46 de ani. Suferă de o formă foarte rară de cancer și, din păcate, nu poate fi vindecat.
Nicola Mendelsohn a mărturisit că suferă de o formă de cancer al leucocitelor cu dezvoltare lentă care este rar întâlnită.

Ea a fost diagnosticată de mai bine de un an, iar de atunci viața ei s-a schimbat considerabil. Deși este multimilionară, banii săi nu-i pot cumpăra sănătatea.

În urmă cu mai mult de un an am fost diagnosticată cu un linfom folicular, un cancer al leucocitelor cu dezvoltare lentă care este rar şi care nu are vindecare. Este o boală destul de necunoscută, de aceea am decis să conştientizez şi să-mi spun povestea cu speranţa de a impulsiona cercetările şi pentru o mai bună înţelegeri a bolii”, a declarat Nicola Mendelsohn .

Multimilionara a mărturisit că încă încearcă să se obișnuiască cu ideea și îi este foarte greu să nu plângă din această cauză.

Am avut două zile oribile încercând să procesez. A fost cumplit să nu aflu totul deodată. Nu m-am putut opri din plâns în acel sfârşit de săptămână, suferind pentru viaţa pe care o lăsasem în urmă”, a mai completat aceasta.

Romaniatv.net

Citeste si...