Actualitate

Victime din Sălaj, într-un teribil accident în Ungaria.

Victime din Sălaj, într-un teribil accident în Ungaria.Un microbuz în care s-au aflat mai mulţi români, printre care şi sălăjeni, s-a ciocnit cu un TIR, iar în urma impactului ce a avut loc în localitatea Biharkeresztes au murit trei persoane, iar alte şase au fost rănite

Un teribil accident a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 5.40 (ora României), în Ungaria. Un microbuz care venea din Marea Britanie şi care se îndrepta spre România a intrat în coliziune cu un TIR parcat într-o zonă de odihnă de lângă Şoseaua 4, în localitatea Biharkeresztes, aproape de Vama Borş.

La bordul microbusului se aflau nouă persoane, toţi de naţionalitate română, inclusiv şoferul, deşi microbusul era înmatriculat în Bulgaria.

În urma impactului destul de puternic, trei persoane din judeţele Botoşani, Neamţ şi Maramureş au decedat. Celelalte şase persoane din microbus au fost rănite şi au fost transportate la spitale din Debrecen şi Berettyóújfalu.

Dintre cei şase, doi sunt în stare critică, iar unul în stare gravă, ceilalţi prezintă răni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol şi vor fi externaţi în curând. Cei şase răniţi provin din judeţele Sălaj, Cluj, Neamţ şi Iaşi. Şoferul din judeţul Neamţ se pare că a scăpat doar cu leziuni uşoare.

Sportulsalajean.ro

Citeste si...