Politica

Victor Ponta crede că Moise Guran „O să vadă repede diferenţa dintre a spune cum trebuie făcut şi a face”

Victor Ponta crede că Moise Guran “O să vadă repede diferenţa dintre a spune cum trebuie făcut şi a face”Continuă reacţiile după decizia lui Moise Guran de a intra în politică. Liderul de la Pro România, Victor Ponta, scrie vineri un mesaj pe Facebook în care confirmă că i-a propus încă din 2012 lui Moise Guran să facă parte din echipa sa guvernamentală, însă a fost refuzat. Ponta crede că nu e nimic de condamnat în decizia lui Guran de a se implica în politică, de a părăsi „tribuna” și a intra „în teren”. Cu toate acestea, Ponta se declară împotriva „partizanatului politic, ascuns de haina jurnalistului independent”.
„Nu văd nimic de condamnat în faptul că Moise a decis să părăsească tribuna din care comenta și să intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani mulți) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent”, a scris pe pagina sa de Facebook Ponta.

Victor Ponta îi urează „succes” lui Guran, dar îl avertizează că este o diferență între „a sta în tribuna” și politica „din teren”.
„Eu știu foarte bine diferența între a sta în tribună și a fi pe teren, între a spune cum trebuie făcut și a face direct – o să o vadă și Moise foarte repede (mai ales la USR – un partid unde toţi au problema aceasta de adaptare )”, îi transmite Ponta.

Președintele Pro România salută intrarea în politică a lui Moise Guran și îi transmite acestuia că pot fi „aliați” pe domeniul economic.

„Deşi vom fi in echipe politice adverse îi urez succes / iar pe domeniul economic putem să fim din nou aliaţi!”, mai scrie Ponta.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *