Politica

Victor Ponta: „Danileţ e un clovn. Nu poţi să pui să aplice legea o caricatură”

Fostul premier Victor Ponta a comentat în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ.
Judecătorul Cristi Danileţ a fost exclus din magistratură de CSM, motivul fiind mai multe postări ale acestuia pe reţelele de soacializare, printre care video-uri în care făcea demonstraţii de arte marţiale la bustul gol sau tăia gardul viu cu drujba.

Danileț e un clovn, un clovn total, un personaj de râzi de el. Nu poți să ai încredere în justiție și să pui să aplice legea o caricatură. Șoșoacă pare o persoană serioasă. Nu mai comentez, văd că e periculos, știe karate. Dacă e clovn, să se apuce de altceva.
Era un motiv clar de dat afară din magistratură. Acest gen de clovn, de persoane iresponsabile, acest clovn nebun, a fost tot timpul instrumentul perfect pentru acești indivizi care își făceau treburile politice. De ce l-au dat afară acum și nu atunci? De fricoși!

Te duci la Dănileț să îți facă dreptate? El poate să facă un show, o emisiune, să facă echipă cu Diana Șoșoacă. Nuțu Cămătaru respectă legea față de ”Portocală”. La limbaj e mai elevat decât ”Portocală”.”, a spus Victor Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citeste si...