Stiri Nationale Si Internationale.

Victor Ponta, dezvăluiri ȘOC: Liviu Dragnea ia banii de la Servicii și îi dă unei firme din Israel


Victor Ponta lansează acuzații extrem de grave la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier susţine că Dragnea vrea să taie bani de la Serviciile Secrete pentru a-i da unei firme americano – israeliene.

Preşedintele PSD a declarat că baniităiaţi de la servicii merg la Sănătate. Doar că, după spusele lui Ponta, aceştia vor ajunge la compania NATERA, care produce testele prenatale numite ”Panorama”.

“Liviu Dragnea a facut un amendament care a fost acceptat de Comisiile Parlamentare.

Dar sa vedem ce propune Dragnea :

1. Sa ia banii de la “Servicii” si de la SPP – in conditiile in care in 2019 avem in Romania doua evenimente majore cu risc maxim de securitate : vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa si Summitul de la Sibiu la care sunt prezenti 27 de sefi de stat si guvern din Uniunea Europeana/ din prostie sau rea credinta Dragnea saboteaza aceste doua evenimente ( probabil pentru ca nu este el gazda sau invitat la acestea)

2. Dragnea propune ca acesti bani sa se dea la Ministerul Sanatatii ( de unde a luat peste 1 miliard prin OUG 114/2018) pentru Vitamina D ( o gluma proasta despre care medicii nici nu isi pierd timpul sa comenteze – o “frectie la picior de lemn) si pentru un program de teste prenatale numit direct “Panorama”

3. Problema este ca acest program “Panorama” apartine unei firme americano – israeliene pe numele sau NATERA”, scrie Ponta pe Facebook.

În acest context trebuiesc reamintite vizitele repetate ale lui Dragnea şi Dăncilă în Israel, la invitaţia premierului Benjamin Netanyahu. Oficialii ambelor ţări au vorbit în repetate rânduri despre o cooperare economică mai strânsă.

“Aceleasi teste sunt insa oferite si de alte firme prin programe cu alte denumiri : “Harmony” ( firma Roche) sau “Neobona” ( firma Synlab)! Deci Dragnea a pus in amendament si firma la care trebuie sa se duca banii!”, subliniază Ponta.

“Acum puneti in balanta ce este mai important pentru Romania :

A. sa aiba asigurata securitatea in timpul vizitei Papei in Romania si a Summitului European de la Sibiu si sa aiba bani de combatere a interferentelor Rusiei in Alegerile din Romania, Moldova sau Ucraina ( cum a propus Guvernul)

B. Sa dea Dragnea si Valcov banii la o firma privata pentru niste teste care oricum sunt inutile daca nu sunt urmate de analize si proceduri care nu au finantare!

Alegeti si dvs ! Noi, parlamentarii PROROMANIA am ales varianta A!”, conchide Vitor Ponta, liderul Pro România.

B1.ro

Distribuie


Lasă un răspuns