Extern

Viena: 3 membri ai echipei „Ce i-am făcut lui Bunul Dumnezeu” uciși pe drum

După cum a fost anunțat vineri seară , coliziunea violentă dintre două mașini a avut loc în jurul orei 20:30 într-un loc numit Vouzerais, un cătun din orașul Pouant, la intersecția drumului D 65 cu ruta de Richelieu / Ceaux-en-Loudun.

„Trei mașiniști în vârstă de 19, 47 și 49 de ani”
În vehiculul echipei de filmare, sunt patru persoane: trei au murit în ciuda încercărilor de resuscitare a serviciilor de urgență.

Potrivit colegilor noștri de la ziarul Le Parisien , victimele sunt „trei mașiniști în vârstă de 19, 47 și 49 de ani, angajați de echipa de producție a filmului” , care au participat la filmările programate timp de patru zile la Châtellerault (de vineri până luni).

Un al patrulea tehnician de resuscitare
Al patrulea ocupant, tot tehnician, a fost transportat de urgență absolută (fracturi multiple) la Spitalul Universitar Poitiers. Este în terapie intensivă. „Prognosticul său vital este angajat”, comunică jandarmeria.

În cealaltă mașină implicată (un Opel) care și-a încheiat cursa împotriva unui stâlp, o singură persoană se afla la bord: șoferul a fost ușor rănit, potrivit pompierilor.

Cele două mașini distruse sub sigiliu: „O investigație sensibilă”
Cele două vehicule distruse în șocul unei mari violențe au fost puse sub sigiliu de anchetatorii de la compania de jandarmerie Châtellerault.

Jandarmeria și parchetul din Poitiers rămân foarte prudenți în comunicarea acestui tragic accident rutier: „Este o anchetă destul de sensibilă, având în vedere și numărul de victime. Ancheta continuă”.

Potrivit Le Parisien , șoferul Opel ar fi „încercat să efectueze o manevră de depășire a unui alt vehicul și ar fi lovit mașina mașinistilor care veneau în față”. Ancheta va trebui să stabilească dacă a existat o posibilă negare a priorității.

Se întorceau de la filmarea de la Châtellerault pentru a merge la Chinon
Potrivit unei surse apropiate anchetei, cei patru membri ai echipei de filmare „se întorceau (în această seară de vineri) după ziua lor de filmare la Châtellerault, cu siguranță la Chinon sau Saumur care se află și printre locurile de filmare”.

A fost efectuată o examinare a nivelului de alcool din sânge și produse narcotice (obligatoriu în caz de accident fatal).
sursa

Citeste si...