Sport

Viitorul traversează una dintre cele mai slabe perioade de la promovarea în Liga 1, cu nu mai puțin de opt meciuri consecutive fără succes.

După ultima înfrângere, 0-1 cu FC Argeș, Ion Crăciunescu i-a criticat vehement pe fotbaliștii echipei din Constanța, cărora le-a pus chiar la îndoială valoarea pentru nivelul Ligii 1.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Argeș – Viitorul 1-0:

Fotbaliștii de la Viitorul, desființați de Ion Crăciunescu
”N-am văzut nimic, o echipă debusolată. Ei care aveau un joc combinativ, cu fantezie… nimic, nimic. Te uiți la niște nume și te întrebi… Sunt niște jucători de echipă națională. Sunt unii care nu au ce căuta în echipa asta.

Sunt jenanți, dacă aș fi în locul lor, aș cere eu să plec. E Liga 1 aici, dacă nu poți nimic, du-te frate în altă parte. Mă uit la Romario Benzar, jucător de echipe naționale, jucător, a arătat ceva în plus? Să nu vezi un șut pe poartă, a fost unul singur, la final”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul mare arbitru internațional a semnalat și problemele fizice ale fotbaliștilor de la Viitorul: ”Echipa arată mult mai rău și din punct de vedere fizic. Se pare că ăsta ar fi fost unul dintre motivele pentru care ar fi plecat Ruben de la Barrera. Unii jucători de la Viitorul nu știu ce-i cu ei, nu știu cum de au ajuns la nivelul ăsta”.

Ultima victorie obținută de Viitorul datează de la 1 ianuarie, 2-1 cu Hermannstadt, bifând de atunci cinci remize, 0-0 cu UTA, 2-2 cu FCSB, 1-1 cu Universitatea Craiova, 3-3 cu Sepsi și 1-1 cu Astra, și trei înfrângeri, 1-2 cu CFR Cluj și 0-1 cu Voluntari și FC Argeș.

După 23 de meciuri jucate, Viitorul este pe locul 11 în Liga 1, cu 23 de puncte, la opt lungimi în spatele Academicii Clinceni, ocupanta ultimei poziții care asigură calificarea în play-off.
sursa