Actualitate

Vinerea Mare – Ultima zi de viata a unui tanar din BASESTI!

In jurul orei 17 ,in data de 30/04/2021 un tanar de 27 de ani sa stins din viata.

Acesta a MURIT intrun accident pe raza Comunei ILEANDA,intro coliziune cu un autotren.
Echipajele de intervenţie de la Punctul de pompieri Ileanda au descarcerat cele două victime. Pasagerul aflat în partea dreaptă a maşinii era conştient. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat apoi la spital pentru mai multe investigaţii.

Din păcate, pentru şoferul maşinii – este vorba despre un bărbat din judeţul Maramureş – nu s-a mai putut face nimic. Reprezentanţii ISU Sălaj au menţionat faptul că victima nu prezenta funcţii vitale. Au fost începute manevrele de resuscitare, a fost trimis în sprijin şi elicopterul SMURD de la Jibou, dar victima nu a mai putut fi salvată.

Victima este Daniel C. din municipiul Baia Mare,avand si domiciliu in Comuna Basesti, un tânăr de 27 de ani, pe care acasă îl aştepta o soţie şi un fetiţă de nici un anişor.

Un grav accident de circulație s-a produs în această după amiază pe Drumul Național 1C, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, iar altul a fost rănit ușor. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului și rănirea ușoară a pasagerului acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

sursa

ALATURI LA GREU!

Daniel Chesa
Daniel Chesa

Hai să ajutăm familia îndurerată a unui frate de-al nostru.

Vă rog să contribuiți, fiecare cu cât puteți, orice sumă contează.
Acest cont este al soției fratelui nostru, care ne-a părăsit mult prea repede, lăsând în urmă un copil de 5 luni, o soție de 26 de ani și o familie îndurerată.
Contul bancar este al sotiei raposatului.
Impreuna alaturi la greu!
Ramona Cheșa  – RO29INGB0000999911038213

Citeste si...