Actualitate

Violențe după miezul nopții, în Piața Unirii din București. Jandarmii, atacați cu pietre de un grup de 50-60 de tineri. Au fost folosite gaze lacrimogene

A fost o nouă zi de proteste. Mii de oameni au ieșit pe străzi în Bucureşti şi marile orașe din țară. La manifestația organizată de partidul AUR în Capitală, un bărbat a fost ridicat de jandarmi. Protestatarilor anti-mască li s-au alăturat sindicaliștii de la metrou, veniți să protesteze împotriva conducerii Metrorex. În țară au avut loc manifestații similare, unele dintre ele tensionate. La Drobeta-Turnu Severin, jandarmii au fost înconjurați de manifestanți furioși, iar la Brăila au fost ciocniri între manifestanți și forțele de ordine.

andarmii, atacați cu pietre în Piața Unirii. S-au folosit gaze lacrimogene
ACTUALIZARE 01:05, 30 martie – După încheierea protestului, 50-60 de manifestanți au început să arunce cu pietre și cu sticle în jandarmi, în Piața Unirii din București. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Un jandarm a fost rănit.

Jandarmeria Capitalei: La acest moment nu putem să erijăm pe cineva în organizator
ACTUALIZARE 23:40. Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a susținut la Digi24 că „spiritele nu sunt încinse, situația este sub control”, deși a recunoscut că jandarmii poartă echipamente de protecție „pentru că acele sticle sau obiecte care zboară îi pot răni”.
sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *