Politica

Viorel Cataramă şi-a făcut mai multe operaţii estetice

Viorel Cataramă şi-a făcut mai multe operaţii estetice
Viorel Cataramă şi-a făcut mai multe operaţii estetice

Viorel Cataramă a ţinut capul de afiş după ce a vrut să se infecteze cu COVID-19, ca să arate că nu se întâmplă nimic.

Acum câteva luni, afaceristul s-a implicat și în cazul Caracal. Cu o zi în urmă, a anunțat marți că lansează o nouă alianţă politică, denumită Mișcarea Patrioților Români (MPR).
Viorel Cataramă, 65 de ani, a mărturisit că arată mai tânări cu zece ani datorită intervențiilor realizate de soția sa, celebrul chirurg estetician Adina Alberts, care i-a efectuat mai multe operații estetice.
Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical„, a spus Viorel Cataramă.
Adina Alberts a spus și ea la rândul ei într-un interviu mai vechi că nu a fost nevoie să-și convingă soțul pentru că el are o mentalitate deschisă: „Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii„.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *