Scitech

Vishal Gondal cu privire la bombardarea de revizuire FAU-G, comparații PUBG și planuri de actualizare a jocului

FAU-G: dezvoltatorul și editorul Fearless and United Guards nCore Games este dezamăgit de bombardarea recenziei pe Google Play de către fanii PUBG despre care credea că fac o comparație nedreaptă. Jocul de acțiune a avut un succes inițial, cu peste cinci milioane de descărcări la scurt timp după lansarea sa săptămâna trecută. Dar acest lucru nu pare să ajute jocul de acțiune să facă plăcere unui număr mare de jucători mobili din țară, deoarece ratingurile sale, precum și poziția pe Google Play au scăzut semnificativ în doar puțin mai mult de o săptămână după debutul său oficial.

„Este într-adevăr destul de nefericit. Am crezut că, fiind un studio indian, vom primi sprijin și încurajări de la oameni „, a declarat fondatorul nCore Games, Vishal Gondal, în timpul unui interviu telefonic cu Gadgets 360.„ Pot să înțeleg că nu suntem cinci stele, dar nici nu suntem o stea. Adică, suntem undeva la mijloc chiar acum. ”

La scurt timp după lansare, FAU-G a obținut 4,5 stele de rating mediu pe Google Play. Dar ratingul a scăzut la 3,2 după o săptămână. A coborât mai mult până la 3,0 stele, cu sute de ratinguri de o stea. În afară de cea mai mare parte a ratingurilor de o stea, clasamentul FAU-G a fost, de asemenea, scăzut de la poziția numărul unu la locul 11 ​​în topul topurilor Google Play în momentul scrierii.
sursa

Citeste si...