Showbiz

Viviana Sposub: „De 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste și se pregătesc de nuntă.

Viviana Sposub se visează măritată
Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma”. Îndrăgostiții nu se ascund de lumina reflectoarelor și își exprimă sentimentele pe rețelele de socializare
Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept…să divorțeze!”, a afirmat vedeta în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”.
George Burcea nu comentează viața lui amoroasă și nici nu se implică în conflictele iubitei cu Andreea Bălan. Actoeul lucrează la ecranizarea volumului „Scrisoare către Ceaușescu”.

Viviana Sposub va debuta în acest film și va fi alături de iubitul său. Romanul lui George Burcea este alcătuit din două părți și povestește despre ultimii ani ai comunismului.

Îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a precizat Viviana Sposub

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *