Extern

Volodimir Zelenski: „Foarte curând în Ucraina vor fi două Zile ale Victoriei. Iar cineva nu va avea niciuna”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a postat un nou mesaj video cu ocazia zilei de 9 mai, care marchează înfrângerea Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial.

Volodimir Zelenski avertizează Kremlinul
Luptăm pentru o nouă victorie. Drumul spre ea este dificil, dar nu avem nicio îndoială că vom câștiga. Luptăm pentru libertatea copiilor noștri și, prin urmare, vom câștiga.

Nu vom uita niciodată ce au făcut înaintașii noștri în al Doilea Război Mondial, în care au fost uciși peste opt milioane de ucraineni. Foarte curând în Ucraina vor fi două Zile ale Victoriei. Iar cineva nu va avea niciuna”, a spus șeful statului ucrainean, în timp ce mergea pe străzile din Kiev.
Liderul Kievului este convins că armata ucraineană va câștiga războiul cu Rusia. „Operațiunea specială” a rușilor a început în 24 februarie.

De Ziua Victoriei asupra nazismului, ne luptăm pentru o nouă victorie. Calea spre ea este dificilă, dar nu avem nicio îndoială că vom câștiga. Care este superioritatea noastră asupra inamicului? Suntem cu o carte mai deștepți. Acesta reprezintă un manual despre istoria Ucrainei. Nu am cunoaște durerea dacă toți dușmanii noștri ar putea citi și trage concluziile corecte”, a subliniat Zelenski, în cadrul discursului de 9 mai.

sursa

Citeste si...