Publicatia Antena24.ro.

Vot Diaspora Alegeri Prezidențiale 2019 LIVE: Rezultate, Exit-Poll, Date oficiale BEC


loading...

Vot Diaspora Alegeri Prezidențiale 2019 LIVE: Rezultate, Exit-Poll, Date oficiale BECAlegerile prezidențiale din acest an au loc în țară la sfârșitul acestei săptămâni, pe 10 noiembrie. Însă în ceea ce privește votul pentru românii din Diaspora, acesta va începe chiar în ziua de vineri, 8 noiembrie.

Atunci românii care muncesc, studiază sau se află în vacanță pe teritoriul altor țări, în weekend-ul cu votul pentru alegerile prezidențiale, se pot duce la secțiile de votare din străinătate începând de vineri, de la ora 12:00.

Numărul total al celor care au votat la Diaspora, după aproape două zile de votare, a depășit 260.000 de voturi! Cei mai mulți dintre românii care au reușit să voteze au fost cei din Londra, acolo unde la Edgware am ajuns la peste 2.300 de voturi, iar la Stratford s-a ajuns la peste 2.100 de votanți.

sursaCiteste si...


Mariana de la Puterea Dragostei, declara despre Jador: "Are coronavirus"

Mariana de la Puterea Dragostei, declara despre Jador: “Are coronavirus”

Fosta concurenta Mariana de la Puterea Dragostei, face foarte multe declaratii socante in legatura cu Jador, tot fost concurent de la emisiune, de care ea spune ca este indragostita, relateaza wowbiz.ro. Mariana a facut un live pe Youtube, unde si-a uimit fanii cu anuntul ei despre artistul Jador. Mariana a declarat...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *