ActualitatePolitica

VOTEAZA! Vrei ca ANAF sa verifice toata averea Presedintelui Klaus Iohannis si impozitele pe care le-a platit din 1990 pana acuma?

Declaratii socante al deputatului, Varujan Vosgaian, care este revoltat si vrea sa arate lumii intregi toata averea lui Klaus Iohannis, si tot impozitul platit din 1990 pana in acest moment, deoarece acesta s-a saturat de minciunile care domnul presedinte le adreseaza romanilor despre bunastarea lui, relateaza www.hotnews.ro.

”Am să propun asta în Comisia de Buget de la Camera Deputaților să ceară ANAF să verifice averea domnului Iohannis și impozitele pe care le-a plătit domnul Iohannis din 1990 până acum, ca să lămurim și povestea asta.

Eu nu trebuie să-i cer fișa fiscală a președintelui, noi trebuie să cerem la ANAF să ne aducă la Parlament pe de o parte impozitele plătite de acest domn și averea pe care o are.

Pentru că dânsul iubește modelul german, și noi îl iubim.

Președintele din Germania a demisionat din funcție pentru infinit mai puțin decât evaziunile cu care se laudă președintele Iohannis.

Ca să terminăm cu această lecție de morală pe care o dă acest președinte, exact cum o să dea și Băsescu”, a spus Varujan Vosganian la Antena 3.

Sunteti de acord sa vada toti romanii ce presedinte avem?

 

Citeste si...