Actualitate

Vrei ca Tudorel Toader sa fie dat afara? .Moţiunea va fi dezbătută și votată si în Senat

SVrei ca Tudorel Toader sa fie dat afara? .Moţiunea va fi dezbătută și votată si în Senate va dezbate in Senat despre motiunea de cenzura, „Justitia”, este singura victima care este in mana lui Tudorel Toader, care este depusa pe grupurile parlamentare USR si PNL, relateaza b1.ro.

Aceasta dezbatere si votarea motiunii s0a anuntat ca va incepe de la 16:00, atunci vom vedea comentariil lui Liviu Dragneasi Tudorel Toader, pe Facebook.

Are loc, de asemenea, şi în contextul unor schimburi de replici intre Tudorel Toader şi Adrian Severin.

Ce a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Cum a răspuns ministrul Justiţiei, Tudorel Toader

„Simple precizări! Sunt obligatorii deciziile CCR care au fost pronunţate în controlul a posteriori, faţă de o normă juridică în vigoare.

Nu sunt obligatorii deciziile CCR care au fost pronunţate în controlul a priori, faţă de proiecte de lege. PS: Legiuitorul poate să renunţe la proiectul de lege supus controlului a priori.

Dacă legiuitorul continuă procesul de legiferare, atunci trebuie să respecte soluţiile declarate neconstituţionale”.

Ce a spus Adrian Severin

Dacă o problemă urgentă nu este soluţionată urgent de un decident impotent, laş, tranzacţionist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Aşa ne învaţă filosoful Tudorel”.

Ministrul de Justiţie a precizat că: „La câte interese are în justiţie, mai nou vorbeşte/ mă critică/ şi un anume Severin !”.

„În lipsă de argumente, ministrul Toader adoptă metoda atacului la persoană. Ruşine! Am interesul edificării unei justiţii echitabile. Opusul celei păstrate de dl Toader”, a adăugat ulterior Adrian Severin.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *