Publicatia Antena24.ro.

Vremea O IA RAZNA! COD ROȘU DE VÂNT în România!


loading...

Vremea O IA RAZNA! COD ROȘU DE VÂNT în România!ANM a emis o avertizare meteorologică de cod portocaliu de vânt puternic, pentru regiunile Moldova, Transilvania, Maramureş, nordul Crişanei şi al Dobrogei.

Avertizarea este valabilă până luni la ora 18.00.

Astfel, vântul va avea intensificări susţinute în nordul Crişanei, Transilvania şi Maramureş, cu viteze de 80- 95 km/h, iar în Moldova şi în nordul Dobrogei, va bate temporar cu peste 90- 100 km/h.

Luni, de la ora 2.00 până la ora 18.00 va intra în vigoare și o avertizare cod roşu de vânt puternic cu rafale de peste 140 – 180 km/h la altitudini de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.
Alerta cod roşu vizează zona montană a judeţelor Caraş Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Dâmboviţa, Prahova, Covasna, Buzău şi Vrancea.
În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată, cu cer variabil ziua, dar vântul se va intensifica treptat, ajungând să bată cu rafale de 50-60 km/h pe parcursul zilei.

Temperatura maximă va fi de 14 grade.

sursaCiteste si...


Spitalul Județean de Urgență Ploiești: Medicii amenință ca vor intra în greva din cauza lipsei de echipament de protecție

Spitalul Județean de Urgență Ploiești: Medicii amenință ca vor intra în greva din cauza lipsei de echipament de protecție

Haos la spitalul Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în plină pandemie de coronavirus. Medicii amenință autoritățile că de luni vor intra în grevă, din cauza lipsei echipamentului de protecție pentru tratarea unui pacient infectat ccu COVID-19, scrie ziarulincomod.ro. În aceste condiții, prefectul...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro