Publicatia Antena24.ro.

Vremea O IA RAZNA! COD ROȘU DE VÂNT în România!


loading...

Vremea O IA RAZNA! COD ROȘU DE VÂNT în România!ANM a emis o avertizare meteorologică de cod portocaliu de vânt puternic, pentru regiunile Moldova, Transilvania, Maramureş, nordul Crişanei şi al Dobrogei.

Avertizarea este valabilă până luni la ora 18.00.

Astfel, vântul va avea intensificări susţinute în nordul Crişanei, Transilvania şi Maramureş, cu viteze de 80- 95 km/h, iar în Moldova şi în nordul Dobrogei, va bate temporar cu peste 90- 100 km/h.

Luni, de la ora 2.00 până la ora 18.00 va intra în vigoare și o avertizare cod roşu de vânt puternic cu rafale de peste 140 – 180 km/h la altitudini de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.
Alerta cod roşu vizează zona montană a judeţelor Caraş Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Dâmboviţa, Prahova, Covasna, Buzău şi Vrancea.
În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată, cu cer variabil ziua, dar vântul se va intensifica treptat, ajungând să bată cu rafale de 50-60 km/h pe parcursul zilei.

Temperatura maximă va fi de 14 grade.

sursa


Citeste si...

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat, vine cu anunt despre starea de urgenta: ”Trebuie să ne aşteptăm la o etapă mai dificilă”

Raed Arafat vine cu nou anunt pentru starea in care ne aflam, daca cumva fi relaxare cu privire la starea de urgenta in acest moment, relateaza spynews.ro. ”Nu trebuie nimeni să se relaxeze” Toata Romania se intreaba dupa starea asta de urgenta si atatea restrictii, oare ce se va intampla. Cu toate astea, Raed...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro