Scitech

WhatsApp NU MAI FUNCȚIONEAZĂ: Milioane de oameni, AFECTAȚI!

WhatsApp NU MAI FUNCȚIONEAZĂ: Milioane de oameni, AFECTAȚI!WhatsApp, serviciul de mesagerie deţinut de Facebook, s-a confruntat cu perturbări de server duminică seara. Oamenii au înregistrat probleme în trimiterea şi primirea mesajelor de tip note vocale sau imagini. Mesajele text şi link-urile fiind trimise în timp real şi fără probleme, după cum relatează Mirror.

Cele mai mari probleme au fost înregistrate în Europa, însă şi o partea din America de Sud şi Asia s-au confruntat cu aceste perturbări de server.

Pe reţelele sociale, utilizatorii aplicaţiei WhatsApp au scris sute de reacţii, precum „Nu pot posta imagini si nici nu pot trimite stickere pe WhatsApp.”, „Acel moment cand veniti pe Twitter doar pentru a afla ca nu doar WhatsApp-ul tau are probleme.”, „Ce este in neregula cu WhatsApp? Nu pot posta imagini video si note vocale.” după cum relatează Sport.ro.

Whatsapp este cea mai populară aplicaţie de chat la acest moment, aceasta fiind până acum descărcată de peste 5 miliarde de ori pe Android, din magazinele Google Play şi având peste 1,5 miliarde de utilizatori în întreaga lume

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *