Publicitate
Scitech

Whatsapp vine cu schimbări majore. Aplicația va avea funcții noi

Publicitate

Specialiștii din lumea IT au lucrat mult la îmbunătățirile aplicației WhatsApp. Aceasta va semăna mai mult cu Facebook. Rețelele sunt deținute de grupul Meta.

Programatorii vor să aducă modificări și s-o facă cât mai apropiată Facebook-ului. Prin urmare, versiunea 22.2.72 a aplicației pe iOS adaugă o nouă funcție, și anume reacțiile la mesaje.

Publicitate

„Caracteristica ar putea ajunge pe platformă relativ curând. Alternativ, este posibil ca compania să fi dezvăluit din greșeală această setare și să o elimine în viitoarele versiuni beta. Asta în cazul în care funcția Reacții nu este încă pregătită”.
De când OMS a anunțat oficial pandemia de COVID-19, rețelele sociale și aplicațiile de mesagerie au devenit din ce în ce mai utilizate în scop profesional.

Infractorii cibernetici s-au adaptat vremurilor și vânează din ce în ce mai mulți utilizatori vulnerabili. Astfel, în ultimii doi ani, s-au dezvoltat ample tehnici și rețele de fraudă. Cu ajutorul WhatsApp hackerii reușesc să obțină sume consistente de bani și informații personale

sursa

Publicitate

Citeste si...